Heel Nederland Leest

De gehele maand november

Lees jij mee?

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Dit jaar lezen we Sonny Boy van Annejet van der Zijl.


Annejet van der Zijl Sonny Boy

Levensgeschiedenis van een 19-jarige Surinaamse student en een 40-jarige Hollandse getrouwde vrouw, die in 1928 verliefd op elkaar worden, een zoon krijgen (Sonny Boy), een pension in Scheveningen beginnen en in de WO II onderduikers in huis nemen.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annejet van der Zijl


Annet Huizing Nederland Leest Junior

Het Pungelhuis van Annet Huizing

Ole (13) hoort voor het eerst over zijn opa als die overlijdt. Waarom heeft Ole’s vader nooit over hem verteld? Met zijn nieuwe vriendin Anastazja ontdekt Ole langzaamaan wat er vroeger gebeurd is. Vanaf ca. 11 jaar.

Bekijk dit boekBiografie Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen literaire non-fictieschrijvers van ons land. Ze studeerde kunstgeschiedenis en massacommunicatie in Amsterdam en deed een postdoctorale studie International Journalism in Londen. Nog tijdens haar journalistieke carrière debuteerde ze met het veelgeprezen Jagtlust, een reconstructie van de gelijknamige, roemruchte kunstenaarskolonie in het Gooi.

Lees verder

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer over de online Bibliotheek


E-books van Annejet van der Zijl

Luisterboeken van Annejet van der Zijl