Livestreams en Meet Ups

De ZB maakt livestreams voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en volwassenen. Dit doen we door interactieve discussieprogramma's die je live kunt volgen vanaf je eigen computer, laptop, telefoon of tablet.

Interactieve livestream ‘Herdenkingsjaar Slavernijverleden, en nu?

19 juni van 20.00 tot 20.45 uur | Wij nodigen je van harte uit voor de interactieve livestream ‘Herdenkingsjaar Slavernijverleden, en nu?’ Een interactief en informatief programma over ons gedeelde slavernijverleden en de huidige maatschappelijke opgave voor Zeeuwse politici, beleidsmakers, maatschappelijke en culturele organisaties en betrokken burgers. Je kan online deelnemen en je stem laten horen via de chatfunctie.

Kijk de livestream terug

NTR Klokhuis Interactieve livestream

Meer over Klokhuis Meet Ups

Terugkijken Keti Koti 18 juni 2024

Terugkijken Kunstmatige intelligentie 5 maart 2024

Jeugdprogramma Het Klokhuis (NTR) en ZB organiseren per schooljaar zes keer een Klokhuis Interactieve livestream. Een Klokhuispresentator gaat live in gesprek met gasten. De livestreams sluiten aan bij het curriculum en worden aangevuld met een passende lesbrief.

Meer over Klokhuis Meet Ups

VPRO Tegenlicht Future Stories

Terugkijken Wegwerpmaatschappij 20 december

Speciaal voor middelbare scholen in het hele land maakt ZB samen met VPRO voor het programma Tegenlicht onder de naam Future Stories interactieve livestreams. De livestreams sluiten aan bij het curriculum en worden aangevuld met een passende lesbrief.

Meer over Tegenlicht Future stories

VPRO Tegenlicht Meet Up Zeeland

VPRO Tegenlicht is een documentaire serie die de VPRO uitzendt op de zondagavond. Tijdens een maandelijkse bijeenkomst wordt er nagepraat over die uitzending: Meet Up Zeeland.

Overzicht overige Meet Ups

Meet Ups Zeeuwse Klimaatweek, 31 oktober en 1 november 2023

Meet Up Warmtepomp, 25 mei 2023

Meet up Zeeuwse Watersnoodramp, 15 februari 2023

Meet Up Zeeland: Op volle retouren-1 december 2020

Meet Up Zeeland: Het Nieuwe Normaal-15 september 2020

Archief Tegenlicht Meet Ups Zeeland