Kranten en tijdschriften

Uitgebreid aanbod aan kranten en tijdschriften

Lees jij graag op je gemak de krant of een tijdschrift? Of wil je graag toegang tot (digitale) vakbladen of magazines uit het buitenland? De ZB heeft het allemaal! Met onze uitgebreide collectie grijp je nooit meer mis in de bieb én bij jouw thuis.

Leestafel in de ZB

Toe aan een rustig moment om de krant te lezen? Schuif aan bij de leestafel in de ZB. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod aan dag- en weekbladen, vakbladen en tijdschriften. Ook kun je terecht bij ons Leescafé voor een lekker kopje koffie.

PressReader

Met de app PressReader krijg je toegang tot ruim 7000 kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in 60 talen. Onbeperkt toegang vanuit de Bibliotheek en log je met je eigen apparaat in vanuit de ZB, dan houd je één week lang toegang vanuit je huis of onderweg.

Bekijk PressReader

Online Bibliotheek

Lees ook tijdschriften in de app van de online Bibliotheek. Waar en wanneer je wilt, op je tablet of telefoon. Of je nu houdt van gierende banden of rustgevende yoga, ronkende roddels of onderbouwde opinies: wij hebben er een tijdschrift van in de collectie.

Meer over de online Bibliotheek

Uitgebreide databanken

In de ZB heb je toegang tot een zee aan digitale bronnen, waaronder Delpher, BelgicaPress en Springer/BSL voor wetenschappelijke vakbladen. Als lid van de Bibliotheek kun je een aantal databanken ook vanuit huis bezoeken.

Bekijk alle databanken