Bestsellers Vlissingen

Bestsellers ZB Vlissingen

Een bestseller is een boek dat volop in de belangstelling staat en wordt besproken in televisieprogramma’s en boekenbijlages van dagbladen en opinieweekbladen.

Bijzondere uitleenvoorwaarden
Het leengeld bedraagt € 1,25 per week.
Het is niet mogelijk een bestseller te reserveren of aan te vragen vanuit een andere bibliotheek.

Bestsellers Mei 2024

 • Matthew Quirk Interne dreiging

  Na een aanval op het Witte Huis volgt een geheim agent de president naar een afgelegen bunker om hem te beschermen. Dan blijkt dat onder de vertrouwelingen met wie zij in de bunker zitten opgesloten zich ook de daders van de aanslag bevinden...

  Gedrukt boek

 • J.P. O'Connell Zomer aan de Rivièra

  Na het vertrek van haar man grijpt de eigenaresse van Hotel Portofino haar kans om zich te focussen op het hotel. Ze probeert alle ballen in de lucht te houden, maar komt voor een aantal verrassingen te staan als haar echtgenoot terugkeert en een toonaangevende hotelgids het hotel komt inspecteren.

  Gedrukt boek

 • Nicci French Stemmen in het duister

  Een vrouw die recentelijk een acute psychose had, wordt kort na een verhuizing geconfronteerd met de plotselinge dood van haar nieuwe buurvrouw. Enkel rechercheur Maud O’Connor gelooft de vrouw wanneer zij zegt dat er iets onguurs gaande is in haar flat.

  Gedrukt boek

 • Santa Montefiore De stem van het meer

  Een jonge vrouw woont op een Iers landgoed en droomt het liefst weg in haar eigen sprookjeswereld, maar raakt verstrikt in een driehoeksverhouding. Zestig jaar later wordt een vrouw uit het 19e-eeuwse Londen verbannen naar hetzelfde Ierse landgoed, waar ze de aanwezigheid van geesten ontdekt...

  Gedrukt boek

 • Ulf Kvensler IJzige val

  Een man wordt plotseling opgebeld door zijn vader, na hem jaren niet meer gesproken te hebben sinds de tragische brand waarbij de rest van het gezin omkwam. De vader vertelt dat hij stervende is en biedt een grote som geld aan. Hun hereniging ontaard in een psychologisch spel op leven en dood.

  Gedrukt boek

 • Andreas Gruber Doodvonnis

  Rechercheurs Nemez en Sneijder ontdekken een verband tussen verschillende onopgeloste moordzaken. Hun onderzoek leidt hen naar Wenen, waar ze een meisje ontmoeten dat door de dader is getatoeëerd met motieven uit Dantes Inferno.

  Gedrukt boek

 • Thomas Korsgaard Mocht er iemand langskomen

  Een jongen groeit op op een afgelegen boerderij op het door armoede geteisterd platteland, waar hij worstelt met zijn ontluikende seksualiteit en verlangen naar een leven in de stad.

  Gedrukt boek

 • Paul Lynch Lied van de profeet

  In een door extreemrechts geregeerd land dat steeds meer verandert in een totalitaire staat probeert een vrouw zo goed mogelijk haar gezin draaiende te houden. Ze komt daarbij voor onmogelijke keuzes te staan.

  Gedrukt boek

 • Evie Woods De verborgen boekwinkel

  Wanneer een verdwijnende boekwinkel haar betovering uitspreekt, ontdekken drie vreemdelingen dat hun eigen verhalen net zo bijzonder zijn als die op de pagina's van hun geliefde boeken. Ze worden getransporteerd naar een wereld van verwondering waar niets is wat het lijkt.

  Gedrukt boek

 • Jeroen Windmeijer, Tjarko Evenboer Revolutie

  Religieus antropoloog Simon Ryevaar wordt met spoed verzocht naar Rome te komen om een papyrus te bestuderen, waaruit blijkt dat het leven van Jezus Christus radicaal anders verliep dan gedacht. Maar Ryevaar is niet de enige die naar Rome afreist…

  Gedrukt boek

 • Ann Napolitano Je bent prachtig

  William voelt zich onbegrepen en onbemind door zijn ouders. Tijdens zijn studie ontmoet hij Julia. Ze krijgen een relatie.

  Gedrukt boek

 • Deon Meyer Leeuw

  Inspecteurs Bennie Griessel en Vaughn Cupido onderzoeken de dood van een jonge vrouw die werd aangetroffen na een fietstocht op de Stellenboschberg. Ze belanden in race tegen de klok en navigeren een wereld vol verraad, valse identiteiten en staatscorruptie.

  Gedrukt boek

 • Sam Ripley De regel van drie

  Er heerst een gerucht op de campus, de regel van drie, waarbij drie tragedies elkaar altijd opvolgen. Een jongen geloofde er eerst niet in, maar wanneer de regel van drie het op hem heeft voorzien zal hij alles doen om zijn lot te ontlopen.

  Gedrukt boek

 • Alexa Hennig von Lange De geruite meisjes

  Een 91-jarige Duitse vrouw blikt terug op het verleden dat ze altijd voor haar familie verborgen heeft gehouden. Langzaam ontvouwt zich haar geschiedenis als leidinggevende bij een kindertehuis tijdens de Tweede Wereldoorlog en als moeder van een geadopteerd Joods weesmeisje.

  Gedrukt boek

 • Barbara Kingsolver Demon Copperhead

  Een jongen groeit op in de Appalachen en slaat zich ondanks de ellende die hem overkomst met vastberadenheid en humor door het leven.

  Gedrukt boek

 • Erin Litteken Kinderen van Oekraïne

  Het is de zomer van 1941 en het Duitse leger rukt op naar de landsgrenzen van Oekraïne. Drie krachtige vrouwen verloren jaren eerder al familieleden en geliefden tijdens de grote hongersnood en zuiveringen van Stalin. En nu dreigt er oorlog.

  Gedrukt boek

 • Corina Bomann Ochtendgloren

  Een jonge verloskundige wordt in het naoorlogse Berlijn verliefd op een technicus, maar hij heeft een gewaagd plan dat hen en anderen het leven kan kosten.

  Gedrukt boek

 • Jussi Adler-Olsen Eén raam, geen sleutel

  Het leven en de carrière van een Deense politieman van afdeling Q komen op het spel te staan als hij wordt gearresteerd in verband met een oude spijkerpistoolzaak. Terwijl hij vecht voor zijn leven gaan drie van zijn collega’s tegen orders in om de complexe, gewelddadige zaak te ontrafelen.

  Gedrukt boek

 • Tove Alsterdal Inslag

  Politie-inspecteur Eira Sjödin onderzoekt een moordzaak die zich afspeelt in een desolaat Zweeds mijndorpje. Wanneer haar baas op een dag plotseling verdwijnt, net als het slachtoffer van de moordzaak, begint de tijd plotseling te dringen.

  Gedrukt boek

 • Freida McFadden De perfecte zoon

  Wanneer er een scholiere vermist raakt, wordt een vrouw geconfronteerd met de mogelijkheid dat haar tienerzoon iets afschuwelijks gedaan heeft.

  Gedrukt boek