Week van de lieve briefjes

Gepubliceerd op: 5 januari 2024 13:36

Het is een klein gebaar dat door veel mensen gewaardeerd wordt: een lieve kaart. In de ZB kun je tijdens de Week van de Lieve Briefjes (13 t/m 19 januari) een mooie ansichtkaart uitkiezen om te schrijven en versturen.

De Week van de Lieve Briefjes is een initiatief om mensen met elkaar te verbinden door middel van het schrijven en versturen van een lief briefje. Voor de buurvrouw, een goede vriend of familielid.

Dit jaar zijn de ZB in Middelburg, Vlissingen en de Bibliobussen afhaalpunten. Kies in de Bibliotheek een mooie kaart uit om te schrijven en versturen. In deze tijd van vluchtige, social media een klein gebaar dat erg wordt gewaardeerd!

Lees meer over de Week van de lieve briefjes

Belangeloos

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee. Zo wordt de actie ondersteund door onder meer Gemeente Groningen, Qbuzz, Biblionet Groningen en vrijwilligers die de kaartjes verspreiden. Ook de ontwerpen van de kaartjes worden belangeloos gemaakt. 

De kaartjes van 2024