Puzzelcafé opent vanaf 4 januari 2024 in ZB Middelburg

Gepubliceerd op: 22 december 2023 16:33

Op donderdag 4 januari 2024 om 14.00 uur opent het Puzzelcafé haar deuren op het Plein in ZB Middelburg. Iedereen die gek is op legpuzzels is welkom om samen met anderen aan een puzzel te werken of legpuzzels te lenen voor thuis. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon aanschuiven.

Het Puzzelcafé vindt wekelijks plaats op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de ZB om mee te puzzelen of legpuzzels te lenen. Er zijn een aantal spelregels om het Puzzelcafé voor iedereen leuk te houden. Het lenen van puzzels is gratis en je mag een puzzel maximaal 6 weken thuis houden. Wil je liever samen met anderen puzzelen? Schuif dan gezellig aan op het Plein in ZB Middelburg. 

De spelregels van het Puzzelcafé

Ruim 30 legpuzzels

Dankzij vrijwilliger Marjolein hebben we met ruim 30 legpuzzels een grote collectie te leen. Hier een greep uit de uitgebreide collectie:

  • Jan van Haasteren
  • Ravensburger
  • Unicef ronde puzzels
  • Clementoni puzzels
  • Kunstpuzzels

En nog veel meer!

Ga alvast van start

Kan je niet wachten op 4 januari? Dan hebben we goed nieuws. De legpuzzel 'De bibliotheek' van Jan van Haasteren ligt al klaar op het Plein in ZB Middelburg. Kom langs en leg een puzzelstukje aan!

Lees meer over het Puzzelcafé