Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Pierre Martin Madame le Commissaire en de verdwenen Engelsman

  Als Isabelle Bonnet voor herstel na een bomaanslag in Parijs in haar geboortedorp in de Provence verblijft, wordt ze betrokken bij een moord en een verdwijning.

  Gedrukt boek

 • Frederik Baas Dagboek uit de rivier

  Een speelse speurtocht rond een verhaal over een verdwenen meisje in de Ardennen wordt een drama als de werkelijkheid dichterbij komt.

  Gedrukt boek

 • Anna Downes Het veilige huis

  Een nanny, die op een landgoed in Frankrijk werkt, krijgt steeds meer haar twijfels bij het geïsoleerde leven van haar werkgevers.

  Gedrukt boek

 • Jérôme Loubry Toevluchtsoord

  Kort nadat Sandrine, een jonge Franse journaliste, in 1986 afreist naar een eilandje waar haar grootmoeder is overleden, wordt ze zwaar getraumatiseerd en onder het bloed op het strand aangetroffen.

  Gedrukt boek

 • Eva García Sáenz de Urturi De stilte van de witte stad

  De Baskische stad Vitoria wordt opgeschrikt door enkele rituele moorden die zijn gepleegd op dezelfde manier als moorden 20 jaar geleden en waarvan de dader binnenkort verlof krijgt.

  Gedrukt boek

 • David Hewson De binnenste cirkel

  Wanneer de Romeinse rechercheur Nic Costa op uitnodiging van een hooggeplaatste maffiabaas undercover gaat bij de Calabrese mafia, lijkt hem dit goed af te gaan, maar verraad en onheil liggen op de loer.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Bernard Minier Afrekening

Een inspecteur komt terecht in een race tegen de klok als er steeds meer jongens uit de buitenwijken van Toulouse worden vermist.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken