Klokhuis Meet Up in het kort

In de Klokhuis Meet Up praat een Klokhuispresentator met groep 6, 7 en 8 over een Klokhuisaflevering. De presentator is in de ZB Bibliotheek van Zeeland, en ontvangt daar een aantal gasten. Dit gesprek wordt gefilmd en live gestreamd, en is dus te zien op elke computer of digibord. Klassen uit het hele land kunnen live meedoen en vragen stellen.

Hoe werkt het?

De presentator praat met een aantal gasten en staat ook in direct contact met drie klassen, via een groot scherm. Deze drie klassen hebben de aflevering al eerder gekeken en hebben elk een vraag voorbereid. Deze vraag mogen ze in de Meet Up stellen. Alle andere klassen in Nederland kunnen de livestream gewoon kijken, bijvoorbeeld via hun digibord. Tijdens het kijken kan een leerkracht via WhatsApp een vraag insturen, enkele daarvan worden in de Meet Up behandeld.

Eerstvolgende livestream:

Keti Koti | 18 juni 2024

Ook meedoen met je klas?

Wil jouw klas in beeld tijdens de Klokhuis Livestream? Geef je dan snel op! Zijn de drie plaatsen op het grote scherm gereserveerd, dan noteren we jouw groep op de reservelijst. Live meekijken vanuit huis of je klas kan altijd via de pagina of via Het Klokhuis. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Meld je klas aan voor een Meet Up