PureBlue Water

We kunnen maatschappelijk gezien grote impact maken. Dat doen we met een team van gedreven, hard werkende mensen. We blijven vooroplopen in innovatie, ontwikkeling en productie en krijgen ook internationaal steeds meer mogelijkheden.

— Chantal Verlinde, Marketing & Communicatie Manager

PureBlue Water

 

PureBlue Water zijn waterspecialisten met hart voor duurzame oplossingen. Samen met hun klanten leveren ze een bijdrage aan het verminderen van de impact op het milieu. De focus ligt hierbij op het verminderen van water en energieverbruik. Met biologische technieken zuiveren ze het afvalwater met zo min mogelijke toevoeging van chemische middelen en worden bruikbare grondstoffen teruggewonnen.

PureBlue Water ziet afvalwater als hernieuwbare bron met tal van toepassingen. Zo pakken ze het probleem van medicijnresten in het afvalwater aan en hebben oplossingen voor verdroging en verzilting van landbouwgrond.

Uitgelicht SDG 3
Met hun nieuwe Generation MicroPack++ hebben ze een zuivering ontwikkeld die reststoffen uit het water haalt. Zo verdwijnt het vervuilde water niet meer in ons oppervlaktewater of in zee. Een gezonde natuur, betere gezondheid en welzijn zijn het resultaat.