Woningen

Warmtescan bij een woning om warmteverlies op te sporen

Door je woning te isoleren, kun je geld besparen. Met vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of dubbel glas voorkom je warmteverlies. Daardoor is je energieverbruik lager. Bovendien belast je het milieu minder. Vooral in oude huizen valt winst te behalen.

Gratis concrete tips en advies

Bespaartest.nl
Heb je een hoge energierekening maar niet de mogelijkheid om grote (en dure) energiebesparende maatregelen te nemen? Ga dan naar de bespaartest.nl. De Bespaartest geeft je 12 makkelijke tips voor flinke energiebesparing in huis. Voor elke bespaartip geef je aan of het iets voor jou is. Je ziet direct hoeveel je kunt besparen en krijgt een handige handleiding hoe je de bespaartips kunt uitvoeren.

Verbeteruwhuis.nl
Met het doorlopen van een paar stappen krijg je advies welke verbeteringen voor jou aantrekkelijk zijn om door te voeren. Ga naar verbeteruwhuis.nl om zelf de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Duurzaambouwloket.nl
Het Duurzaam Bouwloket is een digitaal en fysiek loket waar inwoners en ondernemers terecht kunnen voor al hun vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Via de website worden bezoekers geïnformeerd, geadviseerd en gestimuleerd op gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Het Duurzaam Bouwloket treedt hierbij op als onafhankelijke intermediair tussen overheid en bedrijfsleven.

Meer weten?

Kijk op milieucentraal.nl voor energiebesparingstips.   

Terug naar Energiebesparing