SVB start spreekuren in de ZB

Gepubliceerd op: 30 april 2024 13:58

Vanaf vrijdag 17 mei 2024 start de Sociale Verzekeringsbank (SVB) met tweewekelijkse inloopspreekuren op het Infoplaza in de ZB in Middelburg en het Infopunt in de ZB in Vlissingen. In de even weken kan iedereen zonder afspraak op vrijdag terecht bij deze spreekuren met vragen over bijvoorbeeld AOW, AIO, kinderbijslag en het Persoonsgebonden budget.

Sociale Verzekeringsbank (SVB)

Bijna iedereen krijgt te maken met de Sociale Verzekeringsbank. De SVB voert sociale verzekeringen uit, zoals de AOW, AIO, kinderbijslag of het Persoonsgebonden budget (PGB). Kun je een sociale verzekering krijgen? Dan zorgt de SVB dat je het bedrag krijgt waar je recht op hebt. De SVB geeft je informatie en helpt je bij het aanvragen van regelingen en invullen van formulieren.

Waar en wanneer

Op vrijdag in de even weken:

  • Van 10.00 - 12.00 uur in ZB Middelburg, Kousteensedijk 7
  • Van 13.00 - 15.00 uur in ZB Vlissingen, Spuikomweg 7

Het spreekuur is gratis en zonder afspraak te bezoeken. Een SVB-medewerker zit voor je klaar!

Infoplaza en Infopunt

Het Infoplaza in de Bibliotheek in Middelburg en het Infopunt in de Bibliotheek in Vlissingen bieden ruimte aan organisaties voor het aanbieden van spreekuren. Zo zijn er spreekuren van het Informatiepunt Digitale Overheid, Inloop Geldzorgen, Vizita en Buurtteams Vlissingen.

Meer informatie over de spreekuren van het Infoplaza en Infopunt is te vinden op dezb.nl/infoplaza en dezb.nl/infopunt.