Info punt ZB Vlissingen

De ZB in Vlissingen is de openbare ontmoetingsplaats in de stad waar iedereen welkom is om te leren, lezen, studeren, werken en samen te komen. Je vindt hier een Info punt voor maatschappelijk- educatieve ondersteuning. Je bent van harte welkom.

Spreekuren Info punt

In het Info punt vinden spreekuren plaats van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO).

Daarnaast bieden onderstaande organisaties gratis (inloop)spreekuren: 

Informatiepunt Digitale Overheid
Heb je moeite met het vinden van overheidsinformatie (bijvoorbeeld huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering)? Medewerkers van ZB helpen je met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties.
Heb je een vraag? Stel deze dan via ido@dezb.nl of bel 0118 654000.

Buurtteams Vlissingen 
Heb je vragen over geldzaken, jeugd en jongeren, ouder en kind, zorg of over gezondheid? Of kun je (tijdelijk) extra steun gebruiken? In de gemeente Vlissingen staan buurtteammedewerkers klaar om je te helpen. Zo krijg je snel de juiste ondersteuning in jouw eigen buurt.
Heb je een vraag? Stel deze via buurtteams@vlissingen.nl of bel 14 0118.

SchuldHulpMaatje Walcheren 
Heb je vragen over administratie of hulp bij de financiën? SchuldHulpMaatje kan helpen met adviserende gesprekken, maar ook middels intensieve hulp. Neem contact op via coordinatorwalcheren@gmail.com of 06 44884927.

Samen Recht Vinden
Loop je vast met (juridische) problemen? Met instanties of andere organisaties, zoals de belastingdienst, gemeente of woningcorporatie? Samen Recht Vinden helpt onafhankelijk en gratis, bij juridische problemen hebben met instanties. Maak een afspraak via 06-34208414

Ook een spreekuur houden op in het Info punt?

Ben je een organisatie die interesse heeft in het aanbieden een gratis (inloop)spreekuur in het Info punt. Neem contact op met Ricardo Maas via e-mail rmaas@dezb.nl.