Workshopdag Kunstbende Zeeland

Kunstbende Zeeland organiseert in de maand februari maar liefst 18 verschillende workshops, verdeeld over twee workshopdagen: op 8 februari bij ZB in Middelburg en op 15 februari bij Toonbeeld in Terneuzen. Op deze dagen zijn vanaf 19.00 uur allerlei creatieve workshops te volgen en kan iedereen vrijblijvend kennismaken met Kunstbende. Alle workshops worden gegeven door professionele docenten of studenten aan een vakopleiding. Deelname is gratis en iedereen tussen de 12 en 19 jaar kan meedoen, ook als je (nog) niet meedoet aan de wedstrijd van Kunstbende.

Meedoen

Ben jij jong (13-18), origineel en gevaarlijk goed in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater? Schrijf je dan (alleen of met een groep) in voor Kunstbende! Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland.

Voorronde Kunstbende Zeeland 

Jaarlijks doen zo’n 3500 jongeren aan Kunstbende mee. 
Van maart tot en met mei vinden er voorrondes plaats door heel Nederland.

De winnaars van de voorrondes gaan door naar de finale. De deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury.

Organisatie Kunstbende

Kunstbende is een stichting met het doel om jongeren te stimuleren tot cultuurparticipatie. Kunstbende wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Fonds voor Cultuurparticipatie, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, CJP, 7Days en Provincie Zeeland.

Organisatie en coördinatie in Zeeland is in handen van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Kunstbende Zeeland

Contact: kunstbende@dezb.nl

De Zeeuwse voorronde wordt georganiseerd door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Projectmedewerkers: Suzanne van der Sluis-Jakobsen, Barbara Audenaert