Talentontwikkeling DANS

Samen met Stichting DanZee organiseert ZB talentontwikkelingsprojecten op het gebied van dans. Dansdroom Zeeland is hiervan een mooi voorbeeld. Een unieke mogelijkheid voor (jonge) amateurdansers om een kijkje te nemen in de wereld van de professionele dans.

Dansdroom Zeeland
Dansdroom Zeeland is de verzamelnaam van een aantal danstrajecten waarbij ambitieuze, jonge, Zeeuwse dansers de kans krijgen hun talent verder te ontwikkelen en een kijkje te nemen in de wereld van de professionele dans. Tijdens een korte, maar intensieve repetitieperiode krijgen de jonge dansers een choreografie aangeleerd en werken zij toe naar een voorstelling die als voorprogramma van diverse dansvoorstellingen in de schouwburgen en theaters wordt opgevoerd.

Over DanZee
DanZee fungeert als partner, ambassadeur en stimulator voor dans in Zeeland. Voor meer informatie over deze stichting kun je terecht op deze site (www.dan-zee.nl) waar informatie te vinden is over dans in Zeeland, het talentontwikkelingsproject ‘Dansdroom Zeeland’, het project ‘Jouw Dansdroom’ waarbij je je eigen droom kunt waarmaken en nog veel meer.

Agenda

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.