Talentontwikkeling DANS

Samen met Stichting DanZee organiseert ZB talentontwikkelingsprojecten op het gebied van dans. Dansdroom Zeeland is hiervan een mooi voorbeeld. Een unieke mogelijkheid voor (jonge) amateurdansers om een kijkje te nemen in de wereld van de professionele dans.

Dansdroom Zeeland
Dansdroom Zeeland is de verzamelnaam van een aantal danstrajecten waarbij ambitieuze, jonge, Zeeuwse dansers de kans krijgen hun talent verder te ontwikkelen en een kijkje te nemen in de wereld van de professionele dans. Tijdens een korte, maar intensieve repetitieperiode krijgen de jonge dansers een choreografie aangeleerd en werken zij toe naar een voorstelling die als voorprogramma van diverse dansvoorstellingen in de schouwburgen en theaters wordt opgevoerd.

Over DanZee
DanZee fungeert als partner, ambassadeur en stimulator voor dans in Zeeland. Voor meer informatie over deze stichting kun je terecht op deze site (www.dan-zee.nl) waar informatie te vinden is over dans in Zeeland, het talentontwikkelingsproject ‘Dansdroom Zeeland’, het project ‘Jouw Dansdroom’ waarbij je je eigen droom kunt waarmaken en nog veel meer.

Nieuws

14 juni 2019

Intraindag tijdens Zeeland Nazomerfestival voor Zeeuwse dansdocenten en –studenten
Wil jij na een lange, lome zomer geïnspireerd en energiek aan het nieuwe dansseizoen beginnen? Kom dan naar de Zeeland Nazomer Intraining die wij op zaterdag 7 september in samenwerking met het Zeeland Nazomerfestival organiseren. Voor slechts € 50,- (dansstudenten betalen € 40,-) kun je een hele dag deelnemen aan maar liefst 2 workshops, eten we gezellig samen én bezoeken we de gezamenlijk werkvoorstelling Bloedband van Danstheater AYA. De dag gaat om 13.30u van start op de locatie ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg en gaat verder in de studio van Theater Productiehuis Zeelandia.

WAT: Zeeland Nazomer Danstraining
WANNEER: Zaterdag 7 september vanaf 13.30u
WAAR: Middelburg (diverse locaties op loopafstand van elkaar)

Aanmelden kan tot 1 juli.
Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaatsen worden verdeeld op volgorde van de aanmeldingen die we ontvangen.

Meer informatie over het complete programma van deze dag in de agenda.

Agenda

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.