AI-Parade Zeeland

De technologie van de toekomst

Voor sommige mensen is AI, bekend als artificiële intelligentie, nog een vaag begrip en dat terwijl AI al een groot deel uitmaakt van ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het persoonlijke aanbod dat je ontvangt tijdens online winkelen of auto's die zelf reageren op gevaarlijke situaties.

Artificiële intelligentie is de technologie van de toekomst. Juist daarom vinden we het belangrijk dat je te weten komt wat AI inhoudt en welke invloed het heeft op ons dagelijks leven.

AI-parade in Zeeland

Van 1 t/m 31 maart 2023 was de AI-Parade Zeeland te bezoeken in de Bibliotheken in Terneuzen, Goes en Middelburg. Tijdens de AI-Parade kom je door inspirerende lezingen, dialoogsessies, exposities en workshops meer te weten over Artificiële Intelligentie.

Cursussen over AI

Gratis cursus Artificiële Intelligentie

Artificiële of kunstmatige intelligentie wordt de meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Hoog tijd om er meer over te weten te komen!

Naar de Nationale AI-cursus

Cursussen over AI van de AI-NL-Coalitie

De AI-NL-Coalitie biedt cursussen aan gericht op het ontwikkelen van je kennis over en toepassing van AI in bepaalde sectoren zoals onderwijs, logistiek en gezondheidszorg. Zowel gratis als betaald.

Naar het cursusoverzicht

Cursus Goodhabitz Digitale Transformatie (voor bibliotheekleden)

Wat hebben alle succesvolle bedrijven van deze tijd gemeen? In de Masterclass ‘Digitale Transformatie’ geeft Jim Stolze het antwoord.

Naar de cursus

Cursus Goodhabitz Artificial Intelligence (voor bibliotheekleden)

AI is overal. Maar wat is het en wat kun je ermee? Deze training neemt je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie.

Naar de cursus

Bekijk onze collectie

Video's over AI

Kunstmatige Intelligentie voor dummies

De macht van kunstmatige intelligentie

Hoe blijven we kunstmatige intelligentie de baas?

De AI-Parade is een initiatief van de Nederlandse AI Coalitie. De AI-Parade reist in 12 maanden langs 18 bibliotheken door het hele land.
Het doel van de AI-Parade is om één miljoen burgers kennis te laten maken met AI.
Meer weten over de coalitie? Bekijk dan deze video.