Online spreekuren met VSBfonds voor financiering sociale en culturele projecten in Zeeland en Noord-Brabant

Gepubliceerd op: 16 november 2023 11:50

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel initiatief in Zeeland of Noord-Brabant, maar heb je daar financiële of andere hulp bij nodig? Donderdag 30 november en donderdag 14 december a.s. zitten er regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met jou online in gesprek te gaan. Het fonds zoekt sociale en culturele initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Tijdens deze online spreekuren kun je je initiatief toelichten, kunnen de regio-adviseurs met je meedenken en hoor je of je mogelijk in aanmerking kunt komen voor een donatie.

Mooie ideeën gezocht

De online spreekuren zijn met name bedoeld voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. 

Interesse in een online gesprek?

Op donderdag 30 november en donderdag 14 december van 10:00 uur tot 16:30 uur zijn Diana Verwaijen en Johan van Rooy, regio-adviseurs, online beschikbaar voor een gesprek. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Zeeland/Noord-Brabant. Na het maken van je afspraak, krijg je de afspraakdetails. 

Maak een online afspraak

Over VSBfonds

Bij VSBfonds hebben we een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden, ideeën en culturen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en met elkaar verbonden zijn. Waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom geeft VSBfonds geld aan sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En we stellen internationale studiebeurzen beschikbaar voor maatschappelijk betrokken studenten. 

www.vsbfonds.nl