Jongeren welkom bij open podium Kunstbende en Toonbeeld: ‘ALLES MAG’

Gepubliceerd op: 24 mei 2024 14:07

Op 14 juni 2024 om 19.30 uur organiseren Kunstbende en Toonbeeld gezamenlijk een open podium in Podium de Pit, Korte Kerkstraat 28 in Terneuzen. Opgeven kan nog tot 12 juni via kunstbende.nl.

Aanmelden voor open podium

Kunstbende en Toonbeeld willen hiermee Zeeuwse jongeren de kans geven op een podiumervaring die iets minder spannend is dan meedoen aan de landelijke wedstrijd van Kunstbende of een groot festival met veel publiek. Dit open podium kent, in tegenstelling tot de wedstrijd, geen competitie-element en deelnemers hoeven ook niet per se eigen werk te laten zien. 

Het enige wat deelnemers nodig hebben is zin om op het podium te staan. Alle kunstdisciplines zijn welkom. Of je nu singer-songwriter, danser, dichter, of theatermaker bent, iedereen krijgt hier de kans om te schitteren, maar wel in een veilige en intieme setting. Het is de tweede editie van een reeks open podium avonden. De eerste editie vond plaats in Theater Productiehuis Zeeland in Middelburg. De volgende editie vindt komend najaar plaats op een nog nader te bepalen locatie.

Komen kijken mag natuurlijk ook. De deuren van Podium de Pit zijn vanaf 19.00 uur open. Entree is gratis.

Foto: Zangeres Maud Belzer
Fotograaf: Kevin Olivieri