Formulier aanschafsuggestie

Welk boek wil jij graag zien in onze collectie?

ZB  heeft bijna een miljoen boeken in haar collectie. Iedere week worden er nieuwe aangeschaft. Mis je toch net dat éne boek? Die éne DVD? Of dat éne tijdschrift? Vul dan een verzoek om aanschaf in.

Boeken of andere materialen die het afgelopen half jaar zijn verschenen zijn vaak al in bestelling. Wij verzoeken je daarom geen aanschafsuggesties te doen voor materialen die het afgelopen half jaar zijn verschenen. (De uitgiftedatum van een boek kan je o.a. opzoeken via Bol.com).

We kunnen niet iedere suggestie aanschaffen. We kijken altijd eerst of het past binnen ons collectiebeleid. Daarnaast maken we de afweging op basis van de leeftijd van een boek, de beschikbaarheid en de verkrijgbaarheid.

Als je aanschafsuggestie gehonoreerd wordt, krijg je daarvan persoonlijk bericht. Je kunt vervolgens zelf een reservering plaatsen via onze online catalogus. Schaffen we de door jouw gedane suggestie niet aan? Dan kun je het materiaal meestal (tegen een vergoeding) aanvragen bij een andere bibliotheek.
 

naam aanvrager

e-mail

nummerlenerspas

auteur

titel

plaats uitgace

jaar uitgave

isbn

uitgever

deze gegevens zijn gevonden in