Zaalverhuur en catering

ZB verhuurt modern uitgeruste zalen en ruimtes die geschikt zijn voor cursussen, vergaderingen, workshops en symposia. Ook is er een uitstekende cateraar in huis.

Betje Wolff Auditorium

Het Betje Wolff Auditorium is zeer geschikt voor (multimediale) bijeenkomsten tot maximaal 150 personen. Verder is deze zaal voorzien van diverse technische mogelijkheden. Indien gewenst is een technicus aanwezig. Het Auditorium heeft een oppervlakte van 325 vierkante meter en bevindt zich in het souterrain van de ZB.

Meer informatie en tarieven: Auditorium

Instructielokaal

Het Instructielokaal is ingericht voor het geven van cursussen op ICT-gebied. Het biedt plaats aan 12 cursisten en docent(en). Het Instructielokaal heeft een oppervlakte van 70 vierkante meter en bevindt zich op de eerste verdieping van de ZB.

Meer informatie en tarieven: Instructielokaal

Johanna Kruitzaal

De Johanna Kruitzaal biedt plaats aan groepen van maximaal 12 personen. Deze zaal heeft een oppervlakte van 34 vierkante meter en bevindt zich in het souterrain van de ZB. De Johanna Kruitzaal en de Wim Hofmanzaal kunnen gecombineerd worden.

Meer informatie en tarieven: Johanna Kruitzaal

Wim Hofmanzaal

De Wim Hofmanzaal biedt plaats aan groepen van 18 tot maximaal 32 personen. Dit is afhankelijk van de opstelling. Deze zaal heeft een oppervlakte van 62 vierkante meter en bevindt zich in het souterrain van ZB. De Johanna Kruitzaal en de Wim Hofmanzaal kunnen gecombineerd worden.

Meer informatie en tarieven: Wim Hofmanzaal

Wim Hofmanzaal en Johanna Kruitzaal gecombineerd

De Wim Hofmanzaal en de Johanna Kruitzaal gecombineerd biedt plaats aan groepen van 30 tot maximaal 48 personen. Dit is afhankelijk van de opstelling. Deze zalen bevinden zich in het souterrain van de ZB.

Meer informatie en tarieven: Wim Hofmanzaal en Johanna Kruitzaal

Foyer

De Foyer wordt in combinatie met andere zalen verhuurd aan grotere gezelschappen. Op verzoek kun je gebruik maken van de catering in de Foyer.

Meer informatie: Foyer

Catering

Onze huiscateraar is SEC catering. De catering wordt verzorgd in het LeescafĂ© op de begane grond. Op verzoek kun je ook gebruikmaken van de Foyer. De cateraar is bereikbaar via de afdeling Zaalverhuur.

Beschikbaarheid zalen

Onze zalen zijn te huur op:
Maandag tot en met vrijdag: 09.00 - 23.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.30 uur

Alle zalen worden verhuurd per dagdeel:
Ochtend: 09.00 - 13.00 uur
Middag: 13.30 - 17.30 uur
Avond: 19.00 - 23.00 uur

Bereikbaarheid

ZB is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Adres en parkeerinformatie

Meer informatie

De afdeling Zaalverhuur is bereikbaar van: