PopSport

PopSport is een landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek.

Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Popsport Zeeland zoekt nieuwe deelnemers

We zijn weer op zoek naar nieuwe deelnemers voor de editie PopSport 2017.
Wil je méér met je muziek? En ben jij of je medebandleden tussen 12 en 20 jaar?
Meld je dan nu aan.

In 2016 werd Popsport Zeeland gewonnen door de Vlissingse band Behind the Mirror. Zij mochten een landelijk programma volgen in de Kytopia studio’s in Utrecht en sleepten een optreden in de wacht in de Amsterdamse poptempel Q-Factory.

Bekende muzikanten en professionals uit het land o.a. geven de workshops in Popsport. In vier workshopdagen komen niet alleen muzikale zaken aan bod als stage performance, songwriting, arrangeren of zangtechniek, maar ook inhoudelijke zaken als het boeken van je eigen optredens, het samenstellen van je eigen rider en het op orde krijgen van je promotiemateriaal komen aan bod. Popsport maakt onder andere gebruik van coaches uit de bands Mister & Mississippi, DeWolff, Navarone, Destine en After Forever. Tot eind januari 2017 kun je je inschrijven.  

Popsport Zeeland is een samenwerking van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en de landelijke Stichting Popsport.