Deelname

Doe mee en vul het aanmeldformulier in!

De aanmelding bestaat uit twee delen:

1. Je score op een of meerdere SDGs

Aanmeldformulier

2. Wat doet je bedrijf voor de directe omgeving

Met MVO laten ondernemers positief voorbeeldgedrag zien. Dit zet andere ondernemers aan om hetzelfde te doen. Op die manier laat het bedrijfsleven zien dat we niet alleen denken aan geld verdienen. We denken ook aan duurzaamheid, aan klimaattransitie en een eerlijke, sociale wereld. Dat doen we vanuit innerlijke overtuiging. En dat doen we nu al. Iedere dag. Want bedrijven zijn vaak veel duurzamer, socialer en betrokken bij de samenleving dan ze laten blijken.

Aanmelden MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen

ZB organiseert de MVOprijs. Dat doet zij in opdracht van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten en Rabobank Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaamse ondernemers kunnen zich vanaf 4 mei tot en met 21 juni aanmelden met hun bedrijf of zij kunnen een ander bedrijf aanmelden.

Wie kan er meedoen?

De MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen wordt toegekend aan een ondernemer die:

  • is gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen
  • en die in de afgelopen jaren een aansprekende MVOprestatie heeft verricht,
  • met een duidelijke uitstraling binnen of buiten Zeeuws-Vlaanderen.

De bedrijven die meedoen, worden beoordeeld op de vraag in hoeverre zij economische ontwikkelingen combineren met ecologische ontwikkelingen (zoals natuur en milieu) en sociale ontwikkelingen (zoals leefbaarheid, veiligheid en arbeidsvoorwaarden). In hoeverre hebben zij oog voor toekomstige generaties, hier en elders in de wereld? Er wordt gekeken naar de mate waarin ondernemers zich inzetten voor MVO en dat in de praktijk ook laten zien. Het bedrijf dient een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven en staat midden in de Zeeuwse-Vlaamse samenleving.