Klik & Tik: internet voor beginners

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet.

ZB biedt ondersteuning door middel van de gratis cursus Klik & Tik. Deze cursus helpt mensen beter gebruik te laten maken van de mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt 'downloaden'.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat je thuis kunt doen. Via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Je kunt de cursus ook onder begeleiding van ervaren medewerkers in de Bibliotheek volgen.

Iedere dinsdag van 14.00 - 15.00 uur bij ZB Middelburg.
Iedere dinsdag van 10.00 - 11.00 uur bij ZB Vlissingen.
iedere donderdag van 10.00 - 11.00 uur bij ZB Vlissingen.

Let op: in de maanden juli en augustus zijn er geen Klik & Tik-bijeenkomsten. 

Het is ook mogelijk om tijdens openingstijden van ZB te oefenen in ons Mediacentrum op de eerste verdieping.

Klik & Tik
Tijdens deze cursus leer je websites bekijken, e-mails schrijven en bestanden downloaden.
Deze cursus is gratis.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je deelnemen aan Klik & Tik? Kom dan eens langs in de ZB. In het Mediacentrum op de eerste verdieping vertellen de medewerkers graag meer hierover. Direct aanmelden voor de cursus kan daar ook. Of neem contact op via e-mail media-educatie@dezb.nl of telefoonnummer 0118-654268.

Meer informatie over Klik & Tik is te vinden op www.klikentik.nl