Digidesk

Vragen over digitale media zoals smartphone, tablet, e-reader, laptop of sociale media?

Digidesk: voor hulp bij digitale vragen

Vragen over digitale media zoals smartphone, tablet, e-reader, laptop of sociale media? Kom naar de Digidesk: gratis ondersteuning in de Bibliotheek voor iedereen.
Met een beetje hulp beter met de computer leren werken? Vragen over je e-mailaccount of krijg je steeds een foutmelding die je niet begrijpt? Ontdekken wat het verschil is tussen lezen op een tablet, pc, e-reader of een smartphone? Wil je graag een e-bookaccount aanmaken of heb je vragen over Facebook, Skype of je WiFi-verbinding?
Bij de Digidesk in de Bibliotheek helpen stagiairs van de ICT-opleiding van Scalda met vragen die je hebt op het gebied van digitale media en apparatuur. Om meteen geholpen te worden, kun je het beste je eigen apparaat direct meenemen.

Printen vanuit de 'Cloud'

Als je iets wilt printen in de Bibliotheek hoef je je bestanden voortaan niet meer op één van de aanwezige pc’s te zetten.

Je kunt je bestand vanaf ieder apparaat (dus ook vanaf je smartphone, tablet, laptop of pc thuis) vanaf iedere plek uploaden naar https://printen.zebi.nl.

Vervolgens ontvang je een code die 48 uur beschikbaar blijft. Met deze code kun je je bestand direct printen.

Kosten voor printen en kopiëren in de Bibliotheek

A4 zwart-wit € 0,10

A4 kleur € 0,20

A3 zwart-wit € 0,20

A3 kleur € 0,40

Meer uitleg nodig? Kom langs in de ZB!

Contact en openingstijden

De Digidesk is gratis toegankelijk tijdens openingsuren. Je vindt de Digidesk op de eerste verdieping. De Digidesk is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de Bibliotheek: 0118-654233 of via digidesk@dezb.nl