Computer- en tabletcursussen

Wil jij handiger worden met de computer of tablet?

ZB biedt cursussen en ondersteuning bij allerlei digitale vaardigheden. Kijk welke cursus het beste bij jou past!

TabletCafé

Heb je een iPad of een andere tablet? Zit je met een aantal vragen? Kom dan naar het TabletCafé en leer allerlei handigheidjes van elkaar.

Mediacentrum

Tijdens openingsuren van ZB kun je terecht bij het Mediacentrum voor vragen over de iPad of tablet, laptop, pc of smartphone.

Klik & Tik

Heb je nog nooit of bijna nooit met een computer gewerkt, dan is er de cursus Klik & Tik.

Deze cursus helpt je gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer.

Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt downloaden. 

Cursus Windows 10

Steeds meer mensen zijn overgestapt op Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. In 9 lessen helpen wij je graag op weg om je dit systeem eigen te maken.

Cursus Android

Deze cursus bevat vele praktische tips, zoals hoe je verbinding kunt maken met een Wi-Fi netwerk. In deze cursus leer je stapsgewijs om je tablet te begrijpen en te gebruiken.

De tabletcursus bestaat uit 9 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je steeds je eigen tablet meeneemt.

Workshops e-books, Google foto's, mappen & bestanden, Skype, Spotify, wandelen en fietsen met GPS, back-uppen en Whatsapp

Workshops met een beperkt aantal deelnemers waardoor je snel aan de slag kunt met je muziek via Spotify, Skypen met verre vrienden en familie en al je foto's via smartphone, tablet en computer kunt bekijken.

Cursus iPad

Iedereen die net een iPad heeft gekocht of gekregen, wil graag weten wat er allemaal mee kan. In deze cursus leer je stapsgewijs om je iPad te begrijpen en te gebruiken.

De cursus bestaat uit 9 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Het is de bedoeling dat je steeds je eigen iPad meeneemt.