DigiDesk: inloopspreekuur voor digitale vragen

Vragen over nieuwe media, zoals smartphone, tablet, e-reader, laptop of sociale media? Kom naar Digidesk: een gratis inloopspreekuur in de Bibliotheek voor leden en niet-leden.

Met een beetje hulp beter met de computer leren werken? Vragen over je e-mailaccount of krijg je steeds een foutmelding die je niet begrijpt? Ontdekken wat het verschil is tussen lezen op een tablet, pc, e-reader of een smartphone? Wil je graag een e-bookaccount aanmaken of heb je vragen over Facebook, Skype of je WiFi-verbinding? 

Bij de DigiDesk in de Bibliotheek helpen stagiairs van de ICT-opleiding van Scalda met vragen die je hebt op het gebied van digitale media en apparatuur. Om meteen geholpen te worden, kun je het beste je eigen apparaat direct meenemen.

Het spreekuur is bedoeld voor mensen die zich digitaal wel redden, maar even vast zijn komen te zitten. Het is geen cursus of training, maar een gratis inloop waarbij mensen gestimuleerd worden om zelfstandig weer verder aan de slag te kunnen.

Contact en openingstijden

De DigiDesk is gratis toegankelijk. Geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur in ZB| Bibliotheek Vlissingen. De DigiDesk is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de Bibliotheek: 0118-65 41 20.