Werkwijze van Karin Vosters

Karin Vosters, bestuurskundige, organisatie- en gespreksbegeleider, coöperatie-expert. Ze heeft veel ervaring met toepassing van dialoog in (lokale) democratie.

Karin was o.a. werkzaam als projectleider van een gemeentelijk servicepunt voor centrumondernemers, afdelingshoofd in een reïntegratieprogramma voor drugsverslaafden, directeur en trainer voor Democratisch steunpunt Rotterdam, adviseur van twee Rotterdamse wethouders en als strategisch adviseur Maatschappelijke zorg voor de Drechtsteden & Alblasserwaard.

Rode draad in haar werk is de verbinding tussen uitvoering en beleid, tussen inwoners en bestuurders, cliënten en management; voor wie we het doen. Als zelfstandig organisatie- en gespreksbegeleider ligt haar focus in interactie, samen leren en onderzoeken. Met ieders inbreng inzicht vergroten in wat je wilt voor leven en wat werkt.

Karin haalt inspiratie uit organisatie van besluitvorming met sociocratie, consent, Deep Democracy, Semco, verbindende communicatie en de rechtsvorm (coöperatieve) vereniging.

Meer informatie:

nl.linkedin.com/in/karinvosters | karinvosters.nl | cooperatieexpert.nl | 06 20407824