ZB helpt bij vragen over de Online Bibliotheek

Gepubliceerd op: 24 maart 2020 16:44

Zeeuwse bibliotheekleden die problemen ondervinden bij het downloaden van e-books of het beluisteren van luisterboeken uit de Online Bibliotheek kunnen vanaf 24 maart hun vragen mailen.

Het mailadres voor vragen over de Online Bibliotheek is: zbbuzz@dezb.nl. Het team van de ZBBUZZ, de bus van ZB die onder meer wordt ingezet om mensen te helpen bij vragen over allerlei digitale toepassingen, zal deze vragen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur beantwoorden.

Bibliotheek Oosterschelde en Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen
Leden van Bibliotheek Oosterschelde en Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen kunnen gebruikmaken van de contactformulieren op www.bibliotheekoosterschelde.nl en www.bibliotheekzeeuwsvlaanderen.nl.

Online Bibliotheek
Via onlinebibliotheek.nl hebben bibliotheekleden toegang tot meer dan 28.000 e-books en ruim 3.600 luisterboeken. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn de Bibliotheken in Zeeland tijdelijk gesloten. Voor leden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek een welkom alternatief.