Stichting DanZee op zoek naar originele dansdromen

Gepubliceerd op: 29 mei 2017 15:30

Stichting DanZee is op zoek naar mensen of organisaties die een dansdroom hebben. Met het initiatief Jouw Dansdroom wil DanZee Zeeuwen met zo’n dansdroom in de gelegenheid stellen deze droom werkelijkheid te laten worden.

Het is de derde keer op rij dat dit initiatief wordt georganiseerd. Eerdere winnaars waren het AZC Goes (winnaar 2015) en Zorgcentrum De Molenhof in Zaamslag (winnaar 2016), waar dankzij Jouw Dansdroom hele mooie dansprojecten met de bewoners konden worden uitgevoerd.

Voor wie
Iedereen, jong en oud, kan een dansdroom inzenden. Niet alleen beoefenaars of liefhebbers van dans worden van harte uitgenodigd te reageren. De organisatie zou ook graag inzendingen uit een hele andere ‘tak van sport’ ontvangen. Zij denkt daarbij in de meest uiteenlopende richtingen, zoals een toneelvereniging die misschien wel eens een musical wil organiseren, of een winkel die met dans een speciale opening wil realiseren.

Deelnemen
Alle dansdromen kunnen schriftelijk via e-mail worden opgestuurd naar Stichting DanZee: dansdroom@dezb.nl. Dit kan uiterlijk tot 15 juli 2017. Daarna kiest een professionele jury uit alle inzendingen de meest originele, aansprekende en sprankelende droom. De inzender hiervan krijgt naast professioneel advies ook een budget om de droom te helpen waar te maken.

Alle inzenders worden persoonlijk over de uitslag op de hoogte gebracht. Meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden zijn te vinden op de website www.dan-zee.nl