Opening ZB| Bibliotheek Vlissingen in CCXL

Gepubliceerd op: 28 augustus 2017 12:58

Op vrijdag 8 september opent ZB| Bibliotheek Vlissingen voor het eerst haar deuren in CCXL aan de Spuikomweg 7 om 12.00 uur. De afgelopen weken is hard gewerkt aan een nieuwe Bibliotheek die dagelijks open zal zijn voor publiek van 10.00 - 22.00 uur. Doordeweeks en op zaterdagochtend zijn er op gezette tijden bibliotheekmedewerkers aanwezig voor hulp en ondersteuning.

Bibliotheekleden, bezoekers en andere nieuwsgierigen zijn van harte welkom om vanaf vrijdag 8 september een kijkje te nemen in de nieuwe Bibliotheek. Bovendien kan er vanaf die dag weer geleend worden! Op vrijdag 8 september en maandag 11 september sluit de Bibliotheek om 17.00 uur vanwege het filmfestival Film by the Sea.

Openingsactie voor leden
Van maandag 11 tot vrijdag 15 september worden bibliotheekleden getrakteerd op een kop koffie/thee van het CineCafé Vlissingen. Een tegoedbon hiervoor is verkrijgbaar bij de bibliotheekbalie tijdens service-uren op vertoon van de Bibliotheekpas. Iedere 25e bezoeker (lid) ontvangt bovendien een vrijkaartje voor Film by the Sea (op=op).

Belevingsruimten
ZB| Bibliotheek Vlissingen staat voor ontmoeting en beleving. Er zijn verschillende belevingsruimtes gecreëerd die in het teken staan van het thema 'boek en film'. In de maritieme hoek lezen bezoekers tijdschriften en kranten aan de leestafel. De kidshoek voor de allerkleinsten is een echte natuurbeleving. Ontdek de 3 fasen van een rups en bekijk allerlei insecten in de kijkdoos. Verder zijn er relaxte hoekjes voor de oudere jeugd. In een echte griezelbus kunnen ze zich terugtrekken om te lezen! Als je durft...

Het Internetcafé bevindt zich in Duizend-en-één-nacht-sferen. En er is nog veel meer, in elke hoek is wel wat te zien. Beleef de Bibliotheek vanaf 8 september!

Kijk voor alle informatie op www.bibliotheekvlissingen.nl. De vestiging is cashless, betaling gaat via de betaalautomaat en de pinpas. Dat is veiliger voor klanten en onze medewerkers.