ZB helpt bij maken prikafspraak tegen coronavirus

Gepubliceerd op: 1 juni 2021 12:30

Heb je een brief ontvangen over de vaccinatieprik tegen corona? Dan kun je telefonisch of online een afspraak maken. Bij het Infopunt Digitale Overheid in de ZB helpen medewerkers je bij het maken van deze afspraak.

Vind je het moeilijk om online een afspraak te maken? Kom dan naar het Infopunt Digitale Overheid in de Bibliotheek in Middelburg of Vlissingen of vanaf juli naar de ZBBUZZ. Onze medewerkers leggen je uit hoe je zelf een prikafspraak maakt. Je kunt meteen een afspraak maken op de computer van de bibliotheek of op je eigen telefoon, tablet of laptop. Zorg er dan wel voor dat je je DigiD-code bij de hand hebt.

Openingstijden
Middelburg
Dinsdag 11.00-13.00 uur
Donderdag 11.00-13.00 uur

Vlissingen
Maandag 11.00-13.00 uur
(niet in schoolvakanties)

Vanaf 31 mei 2021 Veere en Noord-Beveland 
In de ZBBUZZ vanaf 1 juli. Zie dezb.nl voor plaatsen en tijden.

Buiten deze tijden kun je de bibliotheek bellen via telefoonnummer 0118-654000. De klantenservice noteert je telefoonnummer waarna we je zo snel mogelijk terugbellen. We proberen je dan telefonisch te helpen.

Filmpje
Op verzoek van de GGD is een filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je zelf met je DigiD een prikafspraak maakt. Dit filmpje kun je bekijken op uitlegprikafspraak.nl.