De ZB en Muziekschool Zeeland gaan samenwerken

Gepubliceerd op: 1 februari 2022 09:40

Op 10 februari wordt de samenwerking tussen Muziekschool Zeeland en ZB feestelijk gelanceerd met een muzikale talkshow van 16.00 tot 17.00 uur op het Plein van de ZB.

De naam die de samenwerking krijgt wordt tijdens de show bekendgemaakt.

Vanaf 2022 organiseren de ZB en Muziekschool Zeeland gezamenlijk een aantal projecten en activiteiten. Zo heeft de ZB een uitgebreide collectie bladmuziek en boeken over muziek en wil als huis van ontmoeting samenwerken met andere instellingen. Muziekschool Zeeland zet zich in voor muziekonderwijs in de breedste zin van het woord. Beide instellingen zijn er voor alle Zeeuwen en willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met muziek in al zijn vormen. Reden genoeg om hierin te gaan samenwerken.

Optredens van leerlingen van de muziekschool in de ZB en een cursus Muziek voor Mantelzorgers zullen de eerste concrete activiteiten zijn. In de talkshow komen diverse gasten aan het woord die onder andere hier meer over vertellen.

Uiteraard zijn ook de leerlingen van Muziekschool Zeeland te horen. Van DJ-beats tot klassiek, het komt allemaal voorbij. De talkshow is hier terug te kijken.