Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open!

Gepubliceerd op: 27 juni 2018 10:54

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer: hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

Lezen in de vakantie is leuk en slim

In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen ze lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en de leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil.

E-books voor 6-18 jaar

De VakantieBieb omvat ook deze zomer een mooie lijst met avontuurlijke, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books in diverse leeftijdsklassen. Zoals bijvoorbeeld: Kikker en een heel bijzondere dag van Max Veldhuis, Blitz van Rian Visser, Geheim agent oma van Manon Sikkel, Joehoe! Ik wil een koe van Angelique van Dam en Legend van Marie Lu. 

Ook ruime keuze voor volwassenen

Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze uit romans of spannende en informatieve e-books: Het geheim van mijn man van Liane Moriarty, Kolja van Arthur Japin, Jetset van Marion Pauw, Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend en Ma van Hugo Borst.

Maak kans op een iPad mini!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je kans maken op een iPad mini? Laat ons weten wat je lievelingsboek uit de VakantieBieb is. Vertel ook waarom dit jouw favoriet is! Meer informatie vind je op de VakantieBieb.