Tricycle gaat door naar Popsport landelijk

Gepubliceerd op: 19 juni 2018 15:30

Afgelopen weekend traden de acts uit Popaanzee Academy met een showcase op tijdens het Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke.

Vier maanden lang kregen singer song writers Marith van Beek, Silken de Poorter en Dax Hovius en trio Tricycle begeleiding van diverse coaches uit de Zeeuwse én landelijk muziekscene.

Op vrijdag 15 juni traden alle acts op voor publiek van Eindeloos Eiland Festival. Daar werd bekend gemaakt welke band de afgelopen periode heeft laten zien klaar te zijn voor de volgende stap: het landelijke traject van Popsport waarvan Popaanzee Academy deel uitmaakt.

Winnaars

De winnaars zijn Eva Mallekoote, Vera van der Heijden en Noëlle Sallent uit Middelburg die samen de band Tricycle vormen. Zij maken zonnige indiepop-liedjes met een heel eigen geluid, begeleid op gitaar en driestemmige zang.

Het landelijke programma van Popsport gaat nog dieper in op de ontwikkeling van de act. Onder begeleiding van een personal coach wordt de band klaargestoomd voor het Popsport Showcase Festival. Een show van alle regionale Popsporters in een toonaangevend poppodium.