Spannende Boeken Weken

Gepubliceerd op: 5 juni 2018 10:30

Van 6 t/m 24 juni 2018 vinden in de ZB de jaarlijkse Spannende Boeken Weken plaats met twee weken volop aandacht voor misdaadliteratuur. Dit jaar staat geheel in het teken van de thriller als vakantieboek.

Een boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die vakantie begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je ter plekke wilt lezen. De vakantie is voor velen hèt moment om meer boeken te lezen. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis, waarbij misdaadliteratuur het meest gelezen genre is. Alle reden dus om te zorgen voor een koffer vol met spanning voor een zinderende vakantie! 

Geschenkboek
Boris O. Dittrich schreef het geschenkboek voor 2017, dat tijdens de Spannende Boeken Weken cadeau wordt gedaan door de boekverkoper bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Titel: Barst.

Win een reischeque
Laat heel Nederland weten welk boek je waar aan het lezen bent met de hashtag #Vakantielezen op Instagram. Met deze actie kunnen vakantielezers kans maken op een TUI reischeque t.w.v. € 1000,-.

Gouden Strop en Schaduwprijs
De winnaars van de BookSpot Gouden Strop en de BookSpot Schaduwprijs worden op 6 juni bekendgemaakt. De prijzen zijn een initiatief van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM).

De shortlist BookSpot Gouden Strop