Laatste oproep MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen

Gepubliceerd op: 26 augustus 2021 08:12

Ben jij de duurzaamste ondernemer van Zeeuws-Vlaanderen?

Word jij de opvolger de Ketchupfabriek (winnaar van de editie 2018)? Dan ontvang je de MVOprijs tijdens de Contacta op 30 november 2021.
Overtuig de jury hoe jouw bedrijf bijdraagt aan een mooie samenleving, een schone aarde en een duurzame welvaart. Jouw inspanningen als ondernemer worden langs de meetlat van de zeventien ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties gelegd.

ZB Bibliotheek van Zeeland (ZB) organiseert deze MVOprijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis.

Aanmelden kan tot en met 17 september 2021.

Na de sluitingsdatum selecteert de jury de zes beste aanmeldingen. De jury is als volgt samengesteld: Eric de Ruijsscher, voorzitter VNO-NCW Zeeland, Patrick Keizer, eigenaar van de Ketchupfabriek uit Graauw en winnaar van de editie 2018 en Mariska van Dalen, SDG impact specialist en eigenaar van MVIplatform. De zes geselecteerde ondernemers ontvangen een visueel certificaat waarin je in één oogopslag de prestaties (social handprint) van de ondernemer ziet. Na een publieksstemming blijven drie ondernemers met de meeste publieksstemmen over. De jury zal daarna een bedrijfsbezoek brengen aan de drie finalisten en kiest daaruit de winnaar.

Deze MVOprijs stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen door koploperbedrijven in de schijnwerpers te zetten en daarmee andere ondernemers te stimuleren ook hun bedrijfsvoering te verduurzamen. De winnaar van de MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen ontvangt in november de MVO Award en bijbehorende publicitaire aandacht in verschillende media. Bovendien mag het bedrijf zich de komende twee jaar de duurzaamste onderneming van Zeeuws-Vlaanderen noemen.