Interview met ‘Queen of Crime’ Karin Slaughter

Gepubliceerd op: 27 mei 2021 08:32

Op 8 juni komt de nieuwe literaire thriller van Karin Slaughter uit bij Uitgeverij Harper Collins: Valse Getuige. Een geweldige standalone-thriller van de onbetwiste Queen of Crime. Dat levert gegarandeerd eersteklas spanning op!

Boekhandel De Koperen Tuin en de Zeeuwse Bibliotheken organiseren op 10 juni van 20.00 tot 21.00 uur een online interview met de schrijfster, het enige in Nederland! Deelname is gratis en opgeven kan hier.

Het gesprek dat Jeanine Naerebout (ZB) en Anya Luscombe (UCR) met Karin Slaughter hebben gaat over haar nieuwe boek, over haar eerdere boeken, het schrijverschap, waar ze de inspiratie vandaan haalt en alles wat je altijd al wilde weten.

Tot 3 juni kan iedereen vragen insturen die we mee zullen nemen in het interview. Daarmee maak je ook kans om zelf in de bijeenkomst een vraag te stellen. En een aantal mensen kan fysiek in de bibliotheken in Goes, Terneuzen en Vlissingen aanwezig zijn om het interview op groot scherm te volgen. Meer informatie daarover is op deze pagina te vinden.