Finalisten MVOprijs bekend

Gepubliceerd op: 7 april 2022 10:08

De MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen wordt op 11 mei 19.00 uur in CO3 Campus (voormalig Bio Base Europe Training Center) in Terneuzen uitgereikt.

De uitreiking vindt plaats voorafgaand aan de Startersdag.

Startersdag

De Startersdag is een kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers. Mogelijk gemaakt door de Zeeuws-Vlaamse gemeenten en Interpolis.

Aanmelden voor de Startersdag is verplicht, deelname is gratis.

Kanshebbers

Pureblue Water BV (Kapellebrug), ’t Zusje Terneuzen en ZJI Sea Wellness (Breskens) zijn de drie kanshebbers voor de MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen. De winnaar ontvangt een kunstwerk van de Tilburgse kunstenaar en uitvinder Guus Voermans.

Naast een oorkonde ontvangen de ondernemers ook een Social Handprint van hun bedrijf. Dit is een visueel certificaat waarin je in één oogopslag de prestaties van de ondernemer ziet, gericht op de zeventien Ontwikkelingsdoelen van de VN (de zogenaamde SDG’s). Ook de andere genomineerden bedrijven ontvangen een Social Handprint: PolyStyreneLoop B.V.(Terneuzen), Landbouwbedrijf Buijze (Oostburg) en The Holy Spiritus bv (Sint Jansteen).

De jury van de MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen bestaat uit Eric de Ruijsscher-voorzitter VNO-NCW Zeeland, Patrick Keizer-eigenaar van de Ketchupfabriek uit Graauw en winnaar van de editie 2018 en Mariska van Dalen-SDG impact specialist en eigenaar van MVIplatform.

Deze MVOprijs is een initiatief van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst. ZB is verantwoordelijk voor de uitvoering.