Doe mee aan de Energie- en Klimaat pubquiz

Gepubliceerd op: 15 april 2022 09:28

Wil jij spelenderwijs je kennis testen op het gebied van energie en klimaat en kans maken op een leuke prijs, doe dan mee aan de pubquiz over deze thema’s op 12 mei 2022 (in het Nederlands) of 13 mei 2022 (in het Engels), georganiseerd door ZB en studenten van HZ Green Office.

Aan de pubquiz kun je individueel meedoen of samen met een team. We zorgen voor een drankje en hapje. Je doet mee met je telefoon, tablet of laptop. De meerkeuzevragen gaan over bijvoorbeeld: Wat is CO2 en hoe bespaar je energie (en soms ook geld)?

Meedoen

De prijzen die je kunt winnen zijn cadeaukaarten van € 50 voor de eerste prijs, € 25 euro voor de tweede prijs en € 10 voor de derde prijs.
Op 12 mei organiseren we de pubquiz in het Nederlands. We starten om 19.30 uur. Inloop 19.00 uur. Iedereen is welkom in de ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg.
Op 13 mei organiseren we de pubquiz in het Engels. Deze versie is exclusief voor studenten en leerlingen van HZ, UCR, Scalda en scholen voor voortgezet onderwijs met tweetalig onderwijs. We starten dan om 15.00 uur. Inloop 14.30 uur. Ook dan is iedereen welkom in de ZB in Middelburg.

Aanmelden vóór 11 mei 2022 is verplicht.

Teams en individuele spelers kunnen zich vooraf aanmelden via de website van Energie Zeeland, www.energiezeeland.nl.

Over HZ Green Office en Energie Zeeland

HZ Green Office is een team van studenten en medewerkers van de HZ University of Applied Sciences met een passie voor duurzaamheid en die een verandering in de wereld willen brengen! De HZ Green Office voert verschillende projecten uit rond zwerfvuil op zee, CO2-reductie, bevordering van gezond en duurzaam voedsel en verbetering van de biodiversiteit. We hebben een eigen studententuin, organiseren strandopruimingen en monitoringsessies, kledingruilevenementen, fietstochten en andere activiteiten en evenementen samen met onze partners binnen en buiten de HZ.

Energie Zeeland.nl is de toegang tot de Etalage Energie, een schatkist aan informatie over energiebronnen, energiebesparing en Zeeuwse energieinitiatieven. Informatie over energie in de vorm van artikelen, tips, filmpjes, foto’s en verwijzingen naar boeken in de Bibliotheken. ZB, ZMf en Provincie Zeeland werken samen in dit project.

Energie Zeeland

De pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland en Europe Direct.