De Bibliotheek komt nog steeds naar je toe!

Gepubliceerd op: 23 april 2021 15:13

Vanwege de coronamaatregelen zijn de Bibliobussen in december 2020 een tijdelijke bezorgdienst gestart.

Deze dienst is nog steeds beschikbaar. Geheel coronaproof worden de gereserveerde boeken van de klanten van de Bibliobussen thuisbezorgd in dorpen waar de bibliobussen normaal gesproken rijden.

Boeken reserveren

Je reserveert via de website boeken of andere materialen. De medewerkers van de Bibliobussen nemen contact met je op en geven aan op welke dag en dagdeel de bezorger de boeken aan huis brengt.

Hulp en informatie

Wanneer het reserveren via de website niet lukt kan contact worden opgenomen via een e-mail aan bibliobus@dezb.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via 06-20346191. We hebben hiervoor het bibliotheekpasnummer van de lener nodig.

Wensen

Je kunt de Bibliobus ook mailen wanneer je geen specifieke titels hebt, maar wel graag boeken wil ontvangen, bijvoorbeeld; 5 leuke prentenboeken/ 1e leesboekjes E3 of boeken over paarden voor kinderen van 10 jaar. Wij stellen dan een leuk pakket samen.

Klantreacties

De medewerkers van de Bibliobussen krijgen leuke reacties en verzoekjes van de klanten die al gebruik maken van deze extra service van ZB:

  • “Yes, er zijn nieuwe boeken bezorgd! Mijn moeder heeft boeken besteld die ik zelf kan lezen, maar ook om voor te lezen”.
  • “Wil je de boeken in de schuur (achterom) leggen, die is open”.