Toeristisch informatiepunt in ZB| Bibliotheek Vlissingen

Gepubliceerd op: 26 augustus 2020 15:37

Sinds begin 2020 is er een toeristisch informatiepunt geopend in ZB| Bibliotheek Vlissingen aan de Spuikomweg 7. Toeristen zijn welkom voor informatie over attracties, bezienswaardigheden en andere uitjes in Vlissingen.

ZB biedt toeristen gratis wifi, een pc om informatie op te zoeken, een uitgebreid folderrek inclusief stadsplattegrond, bezoekers kunnen er tickets voor attracties uitprinten en er is een ruime zitgelegenheid.

ZB| Bibliotheek Vlissingen bevindt zich op de looproute van een parkeerterrein naar de binnenstad en ligt centraal ten opzichte van binnenstad en boulevards.

Uiteenlopende vragen
De medewerkers van ZB zijn tijdens openingstijden beschikbaar om informatie te verstrekken over voorzieningen in de stad. Zij hebben de afgelopen maanden al vele diverse vragen beantwoord. Van vragen over fietsroutes, de dienstregeling van de veerboot tot de locatie van het beeld van Michiel de Ruyter.

Gewijzigde openingstijden
Vanwege de coronamaatregelen hanteert ZB| Bibliotheek Vlissingen momenteel gewijzigde openingstijden (maandag t/m zaterdag van 11.00 - 17.00 uur). Deze breiden zich vanaf 1 september weer uit. Vanaf 1 september is de Bibliotheek doordeweeks geopend van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Het toeristisch punt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlissingen.