Expositie ‘Berliner Leben’ van Rob Meijer

Gepubliceerd op: 19 februari 2019 10:56

De Vlissingse kunstenaar, tekenaar en muzikant Rob Meijer exposeert een aantal van zijn kunstwerken in ZB| Bibliotheek Vlissingen.

De kunstwerken zijn t/m eind maart iedere dag gratis te bezichtigen tijdens openingstijden (10.00 tot 22.00 uur) van de Bibliotheek.

De expositie laat werken zien vanuit zijn leven in Berlijn. Daar nam hij het culturele klimaat met volle teugen in zich op. Dit is te bewonderen in zijn tekeningen, muziek en publicaties.

In Berliner Leben schetst hij in pasteltekeningen op een bijzondere wijze het leven en de sfeer in Berlijn. De grootstedelijke omgeving naast de intimiteit van het bestaan.

Over de kunstenaar

Rob Meijer is geboren in 1946 te Amsterdam. Hij bezocht de Grafische school Amsterdam-Utrecht. Hij zwierf over de wereld waar hij tekende en muziek maakte. Voordat hij in Zeeland neerstreek, woonde en werkte hij in Berlijn, waar hij zich verder ontwikkelde in schilderen en tekenen, maar ook in muziek, waarmee hij bekendheid kreeg in Duitsland en Nederland. Rob woont en werkt nog steeds in Vlissingen. Zijn kunstwerken zijn ook te koop.