Start literaire leesgroep in ZB| Bibliotheek Vlissingen

Gepubliceerd op: 17 september 2018 16:01

Op donderdag 27 september is er om 14.00 uur in ZB| Bibliotheek Vlissingen aan de Spuikomweg 7 een informatiebijeenkomst voor de start van een tweede literaire leesgroep van Senia in Vlissingen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Startbijeenkomst
Een leesgroep of -club is interessant voor wie graag leest en hierover in gesprek wil gaan met anderen. Iedereen die belangstelling heeft voor een literaire leesgroep en er meer over wil weten is welkom. Bij voldoende animo wordt er een nieuwe leesgroep gevormd die haar bijeenkomsten in de Bibliotheek houdt.

Senia
Senia organiseert leesgroepen door het hele land en brengt mensen met dezelfde literaire interesses bij elkaar. Of dat nu in Nederlandse- en vertaalde literatuur, in biografieën, geschiedenis filosofie of kunst is. Voor al deze interesses biedt Senia aparte leesgroepen. De leesgroepen bespreken boeken uit een samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken gebeurt aan de hand van ‘leeswijzers’ met samenvattingen, recensies en discussievragen.

Meer informatie over de programma’s en werkwijze van Senia is te vinden op de website www.senia.nl.