Joris’ Kerstboom in ZB| Bibliotheek Vlissingen

Gepubliceerd op: 6 december 2018 15:56

In onze Bibliotheek staat van 7 t/m 26 december een Joris’ Kerstboom. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met daarin een kerstgedachte in de Joris’ Kerstboom.

In ruim 170 bibliotheekvestigingen door heel Nederland staat in de maand december een opgetuigde Joris’ kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In de Bibliotheek Vlissingen kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Hoe het werkt
Naast de kerstboom staat tijdens service-uren een tafel met kerstballen. Deze kun je vullen met jouw persoonlijke boodschap, tekening of foto van een persoon die veel voor je betekent. Je kan een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Hang de kerstbal aan het lintje in Joris’ Kerstboom. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom!

Gesprek
Op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december van 13.00 tot 15.00 uur is er een medewerker aanwezig om een luisterend oor te bieden. Ook zal zij op andere momenten het gesprek aangaan met bezoekers. Buiten deze tijden nodigen we je uit om zelf een boodschap in de boom te hangen.