Wedstrijd voor kinderen ZB| Bibliotheek Vlissingen

Gepubliceerd op: 28 juli 2017 11:17

Doe mee met De Waanzinnige Boomhut-wedstrijd! Maak net als Andy en Terry een verdieping van jouw droomboomhut. Lever deze vóór 5 september in bij de kassa van CineCity en maak kans op een boekenpakket of kaarten voor de theatervoorstelling van de Waanzinnige boomhut in CCXL.

Wedstrijd

Maak net als Andy en Terry een verdieping van jouw droomboomhut. Je kunt de kleurplaat ook ophalen bij de kassa van Cine City. Lever deze daar vóór 5 september in en maak kans op een boekenpakket of kaarten voor de theatervoorstelling van De Waanzinnige Boomhut in CCXL. Iedere week kiest CCXL een weekwinnaar. Er worden 5x2 kaarten voor de voorstelling onder de deelnemers verloot. Als je jouw boomhut inlevert, krijg je in ieder geval een persoonlijk uitnodiging voor de kinderopening op woensdag 13 september om 15.00 uur. De prijswinnaars worden persoonlijk via email of telefonisch benaderd voor 13 september. Houd onze website in de gaten voor wat er deze middag allemaal te doen is in de ZB| Bibliotheek Vlissingen.

Kinderopening ZB| Bibliotheek Vlissingen

Kom je ook woensdag 13 september?

Je bent van harte welkom van 15.00-19.00 uur om een kijkje te komen nemen. Ingang Bibliotheek aan de linker voorzijde van CCXL, Spuikomweg 7, 4331 LZ Vlissingen.

De Waanzinnige Boomhut

In het CCXL-Theater speelt deze middag ook de theatervoorstelling ‘De Waanzinnige Boomhut’ naar het gelijknamige boek van Andy Griffiths en Paul Denton. Ben je fan van deze boeken dan is de theatervoorstelling echt iets voor jou om naar toe te gaan. Woensdag 13 september van 16.00-17.00 uur in CCXL. Kaarten zijn te koop via CCXL en aan de kassa’s van CineCity Vlissingen en de Drvkkery Middelburg.