Kinderboekenweek 2017 ZB| Bibliotheek Vlissingen

Gepubliceerd op: 26 september 2017 12:30

Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017. Dat belooft een loeispannende week te worden. Er zijn diverse leuke activiteiten te doen in de ZB| Bibliotheek Vlissingen.

Workshop: Maak van een oud boek een griezelboek!

Geef een afgeschreven boek een nieuw en opwindend leven! Verander ze met schaar, lijm, boormachine, bouten en moeren in iets anders. Een griezelboek dat nooit opengemaakt mag worden, of een robot die eigenhandig alles sloopt. Je mag ook zelf dingen meebrengen, zoals wieltjes, kettingen, sloten enz. Een griezelig leuke workshop voor kinderen van 9-12 jaar waarbij de hulp van ouders welkom is. Onder begeleiding van Lucy de Graaf.
Lees meer

Vrolijke yogaworkshop voor kids van 0-4 jaar

Speciaal voor de Kinderboekenweek: een monsterlijke, kleurrijke, grappige yogaworkshop. Een klein uurtje interactief voorlezen met beweging, samen zingen en creatief bezig zijn. Aan de hand van het prentenboek ‘Monsterboek’ van Alice Hoogstad brengen we wat kleur in de bieb.
Lees meer

Speel mee met Codewoord

Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen in de Bibliotheek meedoen met het spel 'Codewoord' tijdens de Kinderboekenweek. Onder alle goede inzendingen worden 2 kaarten voor de voorstelling Dummie de Mummie in CCXL verloot!
Lees meer

Gruwelijke enge fotowedstrijd

Maak een gruwelijke enge foto van jezelf, deel hem op onze Facebookpagina en
win 2 vrijkaarten voor de voorstelling Dummie de mummie in CCXL!