Bijeenkomst: samen lezen in een leesgroep

Gepubliceerd op: 18 juli 2018 14:21

Op donderdag 30 augustus is er een bijeenkomst van Senia in ZB| Bibliotheek Vlissingen voor mensen die interesse hebben om deel te nemen aan een leesgroep.

Senia brengt mensen met dezelfde literaire interesses bij elkaar. Of dat nu literatuur, biografieën, geschiedenis of filosofie of kunst is. Voor al deze interesses biedt Senia aparte leesgroepen. Zelfs voor mensen die hun boeken graag in het Frans, Duits of Engels lezen en bespreken.

De leesgroepen lezen en bespreken boeken uit een samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken gebeurt aan de hand van ‘leeswijzers’ met samenvattingen, recensies en discussievragen.

Heb je belangstelling voor een leesgroep en wil je er meer over weten? Kom dan op donderdag 30 augustus om 10.00 uur naar ZB| Bibliotheek Vlissingen. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend en inclusief koffie/thee. 

Aanmelden

Voor de eerste (vrijblijvende) bijeenkomst kun je je aanmelden via andre.schoonderbeek@senia.nl maar het is niet verplicht. Meer informatie over de programma’s en werkwijze van Senia is te vinden op de website www.senia.nl.

Ben je verhinderd, maar heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail aan André Schoonderbeek van Senia.