Met Popaanzee gratis naar de Muzikantendag in Amsterdam

Gepubliceerd op: 16 april 2019 09:21

Op zaterdag 18 mei vindt in de Melkweg in Amsterdam de jaarlijkse Muzikantendag plaats voor muzikanten, producers, young professionals en iedereen die zich interesseert in muziek.

Popaanzee, het Zeeuwse platform voor talentontwikkeling in popmuziek nodigt Zeeuwse bands en artiesten uit om hier gratis naartoe te gaan (een ticket kost normaal € 15,-). Bij voldoende animo rijdt er een bus naar Amsterdam.

Over de Muzikantendag

De Muzikantendag is dé ontmoetingsplek voor ambitieuze muzikanten en de muziekindustrie. Bezoekers kunnen hier in 1-op-1 gesprekken hun muziek pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden, of nog beter: door te breken! Meer dan 75 vertegenwoordigers, waaronder boekers, managers, platenmaatschappijen, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers en programmeurs zitten klaar voor meer dan 800 demoluisterbeurten.

Naast de demospreekuren, is er een divers aanbod aan panels en flitscolleges door vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie. De Muzikantendag geeft bezoekers extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities. Op zakelijk vlak leren artiesten meer over succes op social media, doorbreken in 2020 en verschillende muziekrechten. Verder presenteert BAM! (Beroepsvereniging voor Auteur-Muzikanten) op artistiek vlak het componistenpanel.

Over Popaanzee

Popaanzee wordt uitgevoerd door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Popaanzee is als Zeeuwse popkoepel lid van PopNL, de vertegenwoordiger van alle muzikanten in Nederland, die de jaarlijkse Muzikantendag organiseert. Naast het begeleiden van coachingstrajecten voor bands, organiseert Popaanzee door het jaar heen Masterclasses die voor iedereen toegankelijk zijn. In plaats van een panel uit te nodigen om naar Zeeland te komen, organiseert Popaanzee bij voldoende animo nu een busreis, in het kader van Popaanzee Masterclass On Tour.

Interesse

Wie interesse heeft stuurt vóór vrijdag 10 mei een mail naar info@popaanzee.nl o.v.v. muzikantendag met voor- en achternaam én mailadres van ALLE bandleden.