Meld je nu aan voor Popaanzee Gold!

Gepubliceerd op: 8 januari 2020 15:54

Verder komen met je band, act of als solomuzikant?

Bands en muzikanten die zich verder willen ontwikkelen op muzikaal gebied en verder willen komen in de landelijke muziekindustrie, kunnen zich weer aanmelden voor Popaanzee Gold.

Iedereen kan zich aanmelden. Voorwaarde is wel dat de band of act Zeeuws is en actief wil investeren in hun ontwikkeling. De band of act moet over een eigen repertoire beschikken en heeft de nodige muzikale kilometers gemaakt. Een commissie van programmeurs van poppodia uit Zeeland/Noord Brabant stelt uit de aanmeldingen een shortlist samen en daaruit worden drie acts gekozen.

Op basis van een bandplan wordt een passende coach uit de muziekindustrie aan de act gekoppeld, die helpt met het nemen van verdere stappen in hun muzikale carrière. Gedurende het festivalseizoen maken de acts kans op optredens op verschillende festivals tijdens de Popaanzee Zomertour (zoals Bevrijdingsfestival Zeeland, Concert at Sea, Vestrock en Zeeland Nazomerfestival). Het traject wordt afgesloten met een clubshow bij één van de professionele poppodia in Zeeland.

Deelnemers 2019

Deelnemers van Popaanzee Gold 2019 waren: ISABEL (coach: singer-songwriter Rachèl Louise), The Family First (coach: muziekconsultant en programmeur Daniël de Keizer) en AAD (coach: o.a. muzikant Rikke Korswagen).
Foto AAD: Folkert kasemier.

Aanmelden kan tot 1 maart 2020.