De bibliobussen gaan tijdelijk over naar bezorgbieb

Gepubliceerd op: 16 december 2020 16:13

Vanwege het feit dat de bibliobussen, in verband met de coronamaatregelen van 14 december, tijdelijk niet mogen rijden is de bezorgbieb in het leven geroepen.

Bezorgbieb

Een nieuw concept op maat (tenminste tot 19 januari) voor klanten van de bibliobussen in Zeeland. Deze service is reeds gestart.

Thuisbezorgd

Geheel coronaproof worden de gereserveerde boeken van de klanten van de bibliobussen tijdelijk thuisbezorgd.

Je reserveert thuis via de website (een aantal) boeken of andere materialen. Deze blijven zes weken uitgeleend op je lenerspas staan.

Zodra deze bij de bibliobussen binnen zijn, nemen de medewerkers contact met je op en geven aan op welke dag en dagdeel de bezorger de boeken aan huis brengt. Dit gebeurt in de gemeente Veere, Noord-Beveland, Borsele en Schouwen-Duiveland.

Woon je in een van deze gemeenten en bezoek jij nog niet onze bibliobussen en wil je ook boeken uit de Bibliotheek lenen en thuisgebracht krijgen, word dan online lid van de Bibliotheek, bijvoorbeeld via de website van ZB. Hier vind je alle informatie.

Nog een extra-service van ZB

Heb je problemen met online reserveren, of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over je smartphone of laptop, dan kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice van ZB, van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00- 17.00 uur, tel. 0118-654000.