Jeugd | 0-6 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl is nog veel meer te vinden over lezen.

Prentenboeken Top 10

Populaire boeken

Boekentip 0-3 jaar

Met carnaval kun je je verkleden, meelopen in een stoet en feestvieren! Bekijk het hele boekenfilmpje van Overal carnaval in De Voorleeshoek. 

Boekentip 3-6 jaar

Het is carnaval en Luuk en Lotje mogen naar de carnavalsoptocht in het dorp. Natuurlijk gaat de tweeling verkleed... Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. 

Voorleesfilmpjes

voorleesfilmpje

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig en leuk!

De leukste luisterboeken

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Bereslim

Bereslim

Van prachtige geanimeerde prentenboeken tot leerzame spelletjes. Bereslim heeft pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. 

Boekstart

Boekstart

Het begint met lezen. Samen een boekje lezen - plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen - versterkt de band met je baby. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Bibliotheek app

Lid worden

De Zeeuwse Bibliotheken hebben een eigen app. Hiermee kun je zoeken in de catalogus, boeken reserveren en verlengen en nog veel meer.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl